Makarska booked.net
+22°C

Tportal about us

U Appleovu dućanu aplikacija App Store prije nekoliko dana pojavila se aplikacija domaćih programera - Makarska Riviera Beaches. Kako joj i sam naziv govori, aplikacija će vam otkriti sve tajne plaža Makarske rivijere

Možda to niste znali, no šezdeset kilometara duga Makarska rivijera, osim uobičajenih i turistički razvikanih plaža i kupališta, sadrži nekoliko tisuća onih oku sakrivenih, do kojih ćete doći isključivo ako vam u tome pomogne netko od 'domaćih'. Gotovo svako od mjesta na Makarskoj rivijeri može se pohvaliti s puno malih i većih uvala s predivnim plažama.

Aplikacija Makarska Riviera Beaches sadrži više od 300 atraktivnih fotografija s detaljnim opisima, GPS geolokacijsku interakciju s korisnikom kroz opciju 'near to me' koja sugerira što se sve nalazi u odnosu na njega u krugu od tri kilometra te cijeli niz drugih konkretnih i korisnih informacija o izgledu gotovo svih plaža na Makarskoj rivijeri, kolika je točna udaljenost do njih u odnosu na njihovu trenutačnu poziciju te upute kako doći do omiljene među njima.

Internom offline tražilicom, na osnovi ključnih riječi, pretražuje se cjelokupan sadržaj aplikacije tako da ako korisnik traži npr. plaže pogodne za djecu, naturističke (FKK/naturist friendly) plaže ili pak skrivene plaže pojedinog mjesta ili cjelokupnog područja rivijere, dobiva konkretan rezultat jednim klikom.

Sama aplikacija velika je oko 370 MB, stoji 2,99 dolara, a trenutačno je dostupna na engleskom jeziku, no uskoro će biti predstavljena i u varijanti hrvatskog i njemačkog jezika.

Više detalja o aplikaciji na ovom linku.

Aplikacija je u međuvremenu postala besplatna, a možete je preuzeti za iOS te Android uređaje.

Više na Tportal kliknite ovdje